4 tips til at indrette det fede bornevarelse
Børn

4 tips til at indrette det fede børneværelse

Vil du gerne overraske dine børn og lave et super fedt værelse som de kan være stolte af og som de vil elske at invitere deres venner med hjem og lege på. Her giver vi dig nogle gode tips til at indrette de fede og unikke børneværelse.

Brug wallstickers

Hvis du gerne vil have en billig og hurtigt måde til at gøre rummet endnu mere unikt, så kan du benytte dig af wallstickers, med wallstickers, kan du nemt og hurtigt skabe et tema for hele værelset. Har du eksempelvis en dreng som er vild med fodbold og Real Madrid, så kan du få wallstickers i real madrid tema og dermed kan du ramme ham lige i hjertet og mon ikke han vil synes det er ret sejt. Har du derimod en pige som elsker Justin Bieber eller måske noget fra Disney, så kan du ligeledes lave et hurtigt og smukt tema på hele værelset med wallstickers.

Lav et tv hjørne

Hvis der er plads på værelset, så kan det være en god ide at dele rummet lidt op, så det har forskellige funktioner, det kan eksempelvis være at seng og tv hjørne er separat og med en rumdeler i mellem. Med et lille tv hjørne kan de spille playstation og se en god film med deres venner. Lav det eventuelt med sækkestole og andre ting som gør det hyggeligt og så de gider at bruge deres lille hyggekrog. Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af det, så kan du investere lidt i tæpper, led belysning og meget andet, som vil gøre dette lille hjørne af værelset særpræget.

Lav et godt sovemiljø

Et godt sovemiljø og et lækker sted hvor ungerne kan sove er selvfølgelig utrolig vigtigt. Har du to børn der deler værelse, kan du med fordel anskaffe dig en køjeseng, du kan se meget mere her, om hvordan du kan bruge køjesenge og hvilke der er bedst på markedet. Er rummet lille så kan du købe en sovesofa til dit barn, så kan han eller hun slå den op når de har venner med hjem og slå den ud når der skal soves om aftenen.

16/01/2017