brio
Børn

Brio laver trælegetøj i høj kvalitet til dit barn

Du har uden tvivl været på besøg hjemme hos et vennepar hvis barn havde kreeret det helt store toglandskab med træskinner fra Brio? Eller også ejer du allerede selv dette populære samlesæt? Brios trælegetøj er mere populært end nogensinde og er at finde i stort set alle danske børnefamiliers legetøjslager. Det er da heller ikke uden grund at det er så populært. Med det tidsløse, naturlige design og stilen der passer både piger og drenge er Brios trælegetøj kommet for at blive.

Trælegetøj er det helt store hit hos de danske børnefamilier

I en periode var det plastiklegetøjet, der var i høj kurs og det er da også stadig at finde på mange af hylderne i legetøjsbutikkerne. Men i takt med opdagelsen af og det øgede fokus på risikoen for hormonforstyrrende stoffer i plastiklegetøj, vinder trælegetøjet større og større popularitet i den brede befolkning. Trælegetøjet fra Brio er sundere for dit barn og er samtidig produceret mere bæredygtigt. Derudover har det også en ekstremt god holdbarhed. Plastik- og paplegetøj bliver nemt slidt og skrammet eller falder fra hinanden efter ganske gå måneders brug. Dette undgår du med trælegetøj, da materialet her er langt mere robust. Det kan altså klare en del hårde kast på gulvet uden at lide den store skade. Hvis du har arvet noget legetøj af forældre eller bedsteforældre er det også ofte i træ, netop fordi det er det, der er værd at gemme på grund af den høje kvalitet. En børnefamilies hjem er i dag næsten ikke et hjem uden en af de populære trætogsbaner og der findes også et hav af firmaer der har forsøgt at gøre Brio kunsten efter. Så skynd du dig ud og få fat i et sådan til dit barn.

Brio laver ikke kun legetøj

Venter du dit første barn og går der nogle måneder, før dit barn for alvor kan få glæde ved Brios trælegetøj, kan du stadig med god grund vende blikket med Brios sortiment. Det byder nemlig ikke blot på legetøj, men også andet babyudstyr. Brios barnevogne og klapvogne er meget udbredte og holder nemt til både nummer to og tre barn. Her er de altså, ligesom ved deres legetøj, også gode til at skabe holdbare og slidstærke produkter, der ikke behøver udskiftning inden for de næste mange år. Brios barnevogne ligger på top 3 i flere test netop på grund af den gode kvalitet og robusthed, som findes i hele deres sortiment.

Så hvad end du trænger til at få fornyet legetøjssortimentet i huset eller skal på din første tur i barnevognsjunglen, er det værd at tage Brio med i overvejelserne. Her bliver du sikret høj kvalitet og tidsløst design som med stor sandsynlighed også om mange år vil kunne gå i arv til dine børns og børnebørns børn. Skift dit barns plastiklegetøj ud med trælegetøj og skån dit barn for unødvendige, skadelige stoffer samtidig med, at du får produkter, der holder i mange år.

Tags :
02/04/2016