campingplads
Rejse

Få en rigtig familieferie på en campingplads

Ferier har det med at skuffe, fordi forventningerne simpelthen ikke bliver indfriet. Står man for og skal planlægge en succesfuld ferie, så må man tænke strategisk og tage udgangspunkt i alle deltagere. Det lyder som en selvfølge, men ikke desto mindre er det her mange fejler og glemmer lidt, at der er kommet børn til, som holder ferie i et andet tempo og stiller nogle anderledes krav end de fleste voksne gør.

En rigtig dejlig ferie for børn, er god tid til at lege, frihed til at komme sent i seng og aktiviteter der er tilpasset deres alder. En campingplads er et fantastisk sted for børn at være og selvom man ikke tidligere har gjort erfaringer med campinglivet, vil man hurtigt erfare, at bedre sted at opholde sig med børn i ferien, findes simpelthen ikke. På campingpladser er der højt til himlen, masser af frisk luft og fremragende muligheder for at udfolde sig for selv de allermindste familiemedlemmer. Som voksen kan man få slappet godt af, fordi man tydeligt mærker at ungerne stortrives, hygger sig og udvikler sig socialt.

En campingplads er bare sagen for alle i familien og så er det en økonomisk ferie, der rummer alt det man sikkert har savnet på hotel, i sommerhus eller ferielejlighed.c

Vælg en campingplads i Odder og Østjylland

Det er bestemt ikke børnene, der har det store behov for at komme til udlandet på ferie. Dels bryder de mindste sig sjældent om lange rejser og dels er alt, hvad der ligger bare et lille stykke væk hjemmefra, både anderledes, spændende og eksotisk. Hold derfor bare ferien her i landet, f.eks. på en campingplads i Odder eller et andet sted i Østjylland. Her er finder man alt, hvad man har brug for i køreafstand og slipper for at stå og jonglere med overtrætte børn og tung bagage i en overfyldt lufthavn.

Fra alle egne i landet er skønne Odder og Østjylland kun en overskuelig køretur væk, når bilen først er pakket, så starter ferieoplevelserne med det samme. Der er ingen stress og tidsplaner der skal overholdes, når man vælger en kør selv ferie og har en campingplads i en forholdsvis begrænset afstand som mål.

Er man ny campist og lidt i tvivl om ”det er noget”, så lån udstyr eller vælg at overnatte i en lækker hytte på stedet. Det er en fin måde at teste campinglivet på og bliver man bidt, er der al mulig grund til selv at investere i et større telt eller en campingvogn til næste gang.

Fælles ferie planlægning giver fællesskab

Med lidt større børn i huset, kan ferien på campingplads med stor fordel planlægges i fællesskab. Gør det til et familieprojekt at få en rar ferie med spændende oplevelser med hinanden. Ansvaret for succes er ikke bare de voksnes, så snak planerne lidt igennem inden afrejse, så alles forventninger til turen er afstemt og diskussioner og skuffelser undervejs undgås. På nettet kan der hentes inspiration til oplevelser og gode aktiviteter i Odder og Østjylland eller det sted, hvor ferien skal foregå.

29/06/2016