varmepumpe
Økonomi

Find din nye varmepumpe lokalt

Når man har besluttet sig for, at man vil have en ny varmekilde i form af en varmepumpe, er det ofte besværligt at finde en leverandør, hvor du har mulighed for god og fyldestgørende vejledning. Den seneste udvikling har bestemt ikke gjort det nemmere – i dag skal alt være stort, globalt og moderne. Det er en sørgelig udvikling, som har udvandet kvalitet og ordentlig vejledning.  Dette forsøger man nu at gøre op med i Horsens, hvor forhandlere af varmepumper sætter kunden i fokus.

En god handel bygger ofte på mere end bare pris og kvalitet. Med fokus på behov og kundens individuelle ønsker har man i Horsens forsøgt at gøre handlen mere lokal. Således kan man få vejledning og råd fra en mand, som er kendt i lokalsamfundet. Dette betyder, at man højst sandsynligt kender vedkommende, samtidig med at man nu ved, hvor man skal gå hen, hvis man er i tvivl. Dette betyder helt lavpraktisk, at man ved køb af varmepumper i Horsens ikke bare har købt en varmepumpe, men samtidig er garanteret lokal vejledning, hvis uheldet skulle være ude.

En sikker havn i det lokale

Konceptet med at finde sin kundekreds lokalt bygger på, at man vil skabe en tættere dialog med kunden. Dette er ikke alene et salgstrick, men samtidig en ekstra service, som ellers synes at være faldet i glemmebogen på det globale marked. Ved køb af en varmepumpe i Horsens har man mulighed for at kigge forhandleren i øjnene og derfra skabe en mere gensidig forståelse for alle de individuelle behov, der ligger hos kunden. Horsens og omegn adskiller sig således fra andre dele af landet, hvor forhandlere i stedet fokuserer på at sælge så meget som muligt og fylde lommerne, frem for at hjælpe kunderne sikkert videre.

Helt essentielt har dette vist sig at være særdeles fordelagtigt i henhold til køb af varmepumper, da netop denne type produkter kræver en særdeles troværdig kommunikation mellem forhandler og køber, da ikke mange har den fornødne kendskab til at tage stilling til sådanne produkter. Med en høj teknologisk udvikling og en mindre kendt status er kendskabet til varmepumpen og dens funktion forbeholdt de faglærte. Ved at benytte sig af en lokal forhandler kan man nemmere skabe en gensidig forståelse, som er ideelt for både kunden og forhandleren.

Lad den ”lokale” fornuft sejre

Som sagt har man i Horsens udviklet et koncept, hvor man ønsker at udvikle den lokale handel. Dette er intet nyt fænomen, men bygger på ældre værdier, hvor man ønsker at støtte og vedligeholde det lokale. I Horsens har man bare byttet disse roller om.

Hvor det var forbrugeren, som var underlagt forhandleren i ældre tid, er det i dag forhandleren, som alene har til formål at vejlede og tjene forbrugeren. Ingen tager bedre vare om dine behov end dine nærmeste, hvorfor det burde være logik, at en lokal fagmand også er interesseret i dig og dine forhold. Køb din varmepumpe lokalt, og få mere ud af handlen – både på den korte og lange bane.

Læs mere på http://heatnow.dk/

02/06/2016