gravid dame
Børn

En god terminsberegner er guld værd

Som et par der er kommet i lykkelige omstændigheder, er der mange forskellige vigtige forberedelser, som man skal være opmærksom på. Disse forberedelser er blandt andet at man skal i kontakt med sin egen læge for at høre, hvad lægens anbefaling er som næste skridt. Lægens mening er altafgørende i sådanne en situation, da det netop er lægen som ligger inde med konkret viden angående graviditeter. Dog er det vigtigste, at man tager sin tid til at kunne fejre, at der er en lille ny på vej. Graviditet er en stor del af det menneskelige liv for kvinder, da graviditets perioden kan påvirke yderst meget både morens heldbred, men også hvordan barnet har det, når det kommer ud af maven. Dermed er det vigtigt at man følger så mange råd som muligt, så man kan bide sig sikker på, at barnet får det godt. Udviklingen gennem graviditeten kan blive let som en leg, hvis man sørger for at tage sig af sig selv.

Trin der skal gøres

Gennem en graviditet er der mange ting, som man som mor skal være opmærksom på. Det første trimester, hvilket er de første 12 uger i selve graviditeten, er intet mindre end en yderst følsom periode for både den gravide og barnet i maven. For mange ligger landet sådan, at man har prøvet på at blive gravid over en længere periode, men hvor det først efter lang tid er lykkedes, men for andre sker det pludseligt og intet mindre end uventet. Dog når alt kommer til alt, om man har arbejdet på at blive gravide sammen længe eller om man bliver taget med en storm af en overraskelse, så er graviditets perioden altid meget overvældende for mand og kvinde, samt svær at vænne sig til. Det første trimester er præget af intet mindre end hvad man kalder for graviditetsgener, hvilket hyppigst optræder som en form for kvalme, hvilket hyppigst har det med at forsvinde, når den gravide kommer til slutningen af første trimester. I det første trimester skal man som sagt tage sig lidt bedre af sig selv, da det er i denne periode, at alle barnets organer bliver dannet inde i maven. Hermed har det første trimester en yderst stor indvirkning på, hvordan barnet formerer sig senere hen og ender ud med at være.

Beregn din termin med en terminsberegner

Ikke desto mindre er det i det første trimester, at man kan udregne hvornår at barnet er blevet undfanget ud fra ens menstruations cyklus. Denne menstruations cyklus kan fortælle om barnets undfangelse og dermed af samme måde anvendes til at udregne hvor langt man er, samt hvornår man kan have termin til at føde. At vide ens termin er en vigtig del i det at være gravid, da det giver en bevidsthed om hvornår barnet bliver født. Med denne form for viden er det dermed muligt, at kunne nå at købe alle de nødvendige ting hjem til hjemmet, hvor barneværelset bliver gjort klar. Ikke desto mindre findes der mange forskellige terminsberegnere for at udregne ens termin. Hyppigst er det i kontakt med jordmoder og læge at man finder frem til sådan en viden, men det er dog ikke den eneste mulighed. Der er ikke desto mindre mulighed for at udregne det på nettet, hvis man allerede har en idé om hvornår at barnet er undfanget.  I denne periode er det også vigtigt at man som gravid undgår at komme i kontakt med det man kalder for skadelig kemi, da det som det fremstår, er skadeligt. Af samme årsag er det vigtigt at sætte sig ind i hvilke kosttilskud der anbefales, samt hvilke ting man burde undgå som gravid.

30/11/2016