Magasiner
Internet

Internettet er bedre end dyre magasiner

De dyre lækre magasiner, som især mange kvinder tidligere nød, at hygge sig med og finde inspiration til mode, mad, livsstil, boligindretning og alt mulig andet, har fået stor konkurrence fra internettet. Har man en tablet, mobil eller fiks bærbar, kan man sagtens sidde på en rar måde i sofaen eller i toget og bladre igennem bunkevis af flotte billeder, artikler og idéer på samme måde, som man tidligere gjorde med de dyre blade. Ikke alene er der mange penge at spare, men på nettet får man også det allernyeste set og så er der langt flere informationer at hente, end man finder i det typiske dameblad, der kun er omkring 150 sider langt inklusiv en frygtelig masse reklamer, som man sikkert bladrer hurtigt igennem.

Mode, mad og boligindretning læser man om på internettet

Man behøves slet ikke slippe de traditionelle blade helt, selvom nettet bugner af spændende blogs og sider. Alle de kendte danske og udenlandske magasiner har også deres egne hjemmesider, hvor de lægger fine artikler og reportager ud, som kan læses ganske gratis. På en måde, kan man næsten sige, at de konkurrerer med sig selv, men det er i høj grad til læsernes fordel, der i dag kan læse bunkevis af spændende artikler fra en vifte af magasiner, uden at skulle betale en krone for det. Traditionelt dameblads stof får nye vinkler på internettet, hvor kvinderne selv i langt højere grad er på banen og mere aktive, end et papirmagasin muliggør. Her deles tips, vises private fotos og debatteres livligt. Det betyder at en ny trend i dag, sagtens kan opstå hos en kreativ kvinde i Thyborøn uden relationer til modebranchen. Det betyder at firmaernes magt er skrumpet ind og nu befinder sig hos kunderne, der er kritiske forbrugere. De forskellige brands holder godt øje med, hvad der rører sig på internettet og er meget åbne for kundernes idéer og forslag til forbedringer. Mode, mad og boligindretning er populære emner og der bliver hver dag postet masser af interessant stof omkring disse, både fra professionelle journalister og dygtige amatører, der brænder for selv at eksperimentere og hvis idéer, er stor inspirationskilde for et hav af andre kvinder.

Internettet er ikke bare for nørder

Har man ikke allerede kigget sig omkring på internettet, med det specifikke mål, at finde nye trends omkring mode, mad og boligindretning, men stadig køber de glittede magasiner. Så venter der en hel verden af god underholdning og inspiration. Mængden af læsestof, kan måske virke lidt uoverskuelig til en start, men man finder hurtigt sine favoritter, der med et bogmærke let kan findes igen og igen. Nettet er ikke bare for nørder, men også et sted, hvor helt almindelige kvinder kan dyrke deres interesser med hinanden og blive klogere på opskrifter, trends og nye produkter, der har har ramt markedet. Enten dropper man helt turen til kiosken efter blade i fremtiden og ellers får man et virkelig godt supplement af læsestof og idéer her, som er dumt at gå glip af.

23/02/2016