IT outsourcing
IT

IT Outsourcing – løsningen på din virksomheds IT-kvaler

Det kan somme tider være svært at drive sin virksomhed, især i tider som disse hvor IT-løsninger er en central del af hverdagen. Der skal bruges mange penge og ikke mindst tid på at få opsat IT-installationer, der skal kunne køre døgnet rundt. Dertil kommer også den regelmæssige vedligeholdelse for at sikre sig, at systemet ikke lige pludseligt bryder sammen. Sker dette vil det nemlig ikke kun resultere i tabt produktivitet for virksomheden, men det kan også udvikle sig til at blive en dyr fornøjelse at reparere. I værste fald vil et uventet nedbrud kunne nedlægge en virksomhedsdrømme og udvikling og vækst.

En skræddersyet løsning til virksomheden

Hvis du som leder af en virksomhed kan genkende dette problem, så kan du med fordel overveje at outsource dine IT-løsninger til os. IT outsourcing er kort sagt en tjeneste vi tilbyder, hvor vi tager os af al drift og vedligeholdelse af dine IT-løsninger. Som kunde hos os får man tildelt sit eget virtuelle netværk, hvor ens servere og data bliver lagt over på. Det betyder, at der ikke er nogle fysiske foranstaltninger, man længere skal bekymre sig om, og vedligeholdelse er med i pakken. Alle servere er af høj kvalitet og kører stabilt døgnet rundt. Vi sikrer samtidigt at serverne vedligeholdes og holdes ajour med de seneste opdateringer. Du kan med andre ord være sikker på, at ydelsen og driftsikkerheden er i top. Du har mulighed for at få en løsning der er skræddersyet til lige netop de behov I kunne have som virksomhed, om det så er høje krav og hastighed, høj kapacitet eller begge dele. Du har ydermere mulighed for at få en skalerbar løsning, der udvikler sig i takt med virksomheden. På den måde skal du aldrig igen bekymre dig om dit IT-system halter efter og begrænser din virksomheds potentiale. Alt sammen kan sikres gennem en fast månedlig pris, der afspejler de behov I har.

Udfri din virksomheds potentiale

Du vil ikke kunne mærke nogen negativ forskel på din virksomheds daglige drift, så snart du har outsourcet driften af jeres IT til os. Tværtimod vil du nærmere føle produktiviteten stige, da det er én bekymring mindre du står med. Flytningen planlægger vi tæt sammen med jer, så den vil genere jer så lidt som muligt i jeres daglige arbejde. Der vil blandt andet ikke være behov for at udskifte det nuværende IT-inventar af computere og printere, da det uden problemer kan virke sammen med vores løsning. Ydermere vil I som virksomhed faktisk få mere frihed, da cloud-løsningen gør det muligt at kunne arbejde fra hvor som helst, da man ikke længere er bundet af virksomhedens servere og netværk. Af samme grund vil man derfor potentielt åbne op for endnu mere produktivitet. Skulle din virksomhed få brug for support står vi til rådighed via telefon, også hvis det er uden for de almindelige åbningstider. IT outsourcing er med andre ord en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at udleve deres potentiale uden begrænsninger.

06/06/2016