Smykker
Design og mode

Skil dig ud med statement smykker

Smykker er uden tvivl den mest alsidige type accessories der findes, og det kan derfor være en god idé at vide hvordan man styler dem bedst. Mange har gerne 2 smykke samlinger, én til hverdag og én til fest. Her har du selvfølgelig mulighed for at mikse og matche, men mange vælger som udgangspunkt nogle mere minimalistiske og nedtonede smykker til hverdag, og nogle mere farverige og prangende smykker til fest. Dog er der intet der dikterer hvor og hvornår du bør bære de forskellige typer smykker som du ejer, nej tværtimod er der frit spil. Det er netop derfor, at du med dine accessories, som i dette tilfælde er smykker, bør se din chance for at skille dig ud og gøre dig og din stil bemærkelsesværdig – og dette er statement smykker perfekte til!

Pift dit hverdags- eller festlook op

Statement smykker i gennem flere år været yderst populære, både i dit almindelig hverdagsbillede samt i bylivet om natten. Statement smykker er til for at skabe en “statement”, altså for at sende et signal som vil gøre dig bemærket på en positiv måde. Statement smykker er typisk af en lidt større kaliber end dine almindelig hverdags smykker derhjemme, hvilket netop er hvad der giver dem wow-faktor og gør dem iøjnefaldende. Statement smykker og også typisk mere prangende hvad materiale og farve angår. Her er det gerne klare farver, såsom primær eller sekundær farver der går igen, oftest gerne kombineret med guld, perler, sten og andre fængende materialer. Du kan derfor med fordel vælge at tilføje et par statement smykker til din samling, hvis du ønsker at gøre mere ud af dine hverdags- eller festoutfits, da statement smykker nemt kan bring mere helhed til dit valg af tøj. Her behøver du nødvendigvis ikke, at vælge statement smykker som er farvekoordineret med din garderobe, tværtimod vil det blot skabe en velfungerende kontrast samt give dit outfit lidt mere kant, hvis du parrer komplementær farver.

Tag chancer

Med statement smykker er der ingen grund til at gå den sikre vej. Tag chancer. Vælg farver du normalt ikke ville gå med, hvad end der så er tale om materialets farver eller den sten eller lignende, der er inkorporeret i smykket. Spil gerne på det mere vovede og opsigtsvækkende, noget der måske er langt fra din egen stil, men som du alligevel føler dig draget af at bære. Mange har svært ved at klæde sig i tøj der er “usikkert” i forhold til deres etablerede stil, hvilket gør statement smykker til et yderst godt alternativ, hvis du ønsker at eksperimentere lidt med din stil og dit udtryk.

Hold det simpelt

Selvom at statement smykker i høj grad handler om, ikke at underspille, så er det dog vigtigt at huske, at de ikke skal bæres på samme måde som dine hverdagssmykker. Statement smykker er voldsomme og modige, og er derfor også oftest nok i sig selv. Undgå derfor at have både statement ringe, halskæder, øreringe, armbånd mm. på på samme tid, da dette oftest kan få dit look til at drukne lidt, samt virke rodet. Vær derfor både modig og opmærksom, når du vælger at indføre statement smykker i dit liv.

Tags :
22/03/2016