Erhverv

Vi Maler byen rød

Eller den farve du ønsker – København og Søborg, I kan nu få professionelle malere til at male jeres huse. Malere der har styr på kvalitet, skønhed og har kompetencerne i orden, står klar for at male hjemme hos jer. I vælger hvilke farve – de maler. Huse skal af og til males, det giver en ny stemning i huset, det giver en helt ny atmosfære. Hvis man ønsker lidt kontrast i stuen, måske den ene væg lidt lysere end den anden eller mørkere, eller hvis man bare er i tvivl kan de erfarne malere også vejlede og give gode råd om hvilke farve match vil passe – også til jeres stue og møbler. Maling skal få møbler og indretning til at hænge sammen og gå op i en større enhed.

Familie forøgelse er altid godt og noget man glæder sig til. Men det er ikke helt omkostningsfri. Babyværelset skal gøres klar, ny maling kan være en god ide. Masser af farver ind på babyværelset. Babyer kan efter fødslen ikke se farver, det er noget der kommer senere, derfor er det sundt for barnet at barnet ser nuancer og andre farver end sort og hvidt. Derfor kan det være en tanke at male væggene i forskellige nuancer af en bestemt farve. Det ville hjælpe barnets udvikling.

Jo ældre børn bliver, jo mere vil de selv bestemme. Ved at give dem lov til selvbestemmelse viser man, at man anerkender dem som individer og her har de også noget at sige. Det kommer ofte først til udtryk i barnets ønske om, hvilke farve soveværelset skal være. Oftest i teenager alderen eksperimenterer de og prøver grænser af. Måske ønsker de knald rød farve eller en virkelig mørk farve – som forældre kan man være uenig om farvevalget, men børn bliver jo også voksne langsomt.

Du kan læse mere på ABC-lut.dk

Maling afspejler din personlighed

Vi, mennesker kan godt lide, når noget er specielt for os, når noget er unikt. Det kan man hurtigt med maling og tapet. Med maling og tapet kan man hurtigt designe noget der er unikt og sær for én. Noget der kun findes hos en selv. Noget der ikke er set før.

Dit valg af farver og tapet i de forskellige rum afspejler din personlighed. Er du til det mere stilrene eller flower power, vælger du de mere klassiske sikre farver, eller de mere livlige farver.

Farven på dine vægge er noget af det første dine gæster bemærker, derfor er det vigtigt at det er malet pænt og der ikke er maling på vindueskarmen eller listerne. Det skal se nydeligt og pænt ud, man skal kunne se, at du går op i dit hjem og du er bevidst om din stil. Dine ting skal passe sammen, derfor har maling også en kæmpe rolle – maling kan få det til at passe. Du kan vælge forskellige mønster og få det malet på et af dine vægge, også kan du få malet væggen foran med en kontrast farve… Det er din kreativitet der sætter grænser.

Tags :